På västfronten intet nytt

Får erkänna att jag inte farit så aktiv här på bloggen på ett tag. Men det är inte så att jag har legat på latsidan. Det är snarare så att jag jobbar för fullt med ett projekt som kommer att sjösättas nästa vår.

Vad har annars hänt? Ja, var på möte på Rabén & Sjögren för att prata om barnserier. Riktigt roligt att träffa andra kreatörer och det spretade rejält mellan vad vi jobbade med. Allt från skräck till manga och ”vanliga” traditionella serier. Riktigt roligt att träffa alla och vi har en förhoppning om att ses varje år. Full av inspiration skapade jag en grupp på Facebook så vi kan hålla kontakten.

Efter mötet stängde jag in mig på hotellrummet för att skriva synopsis att presentera för förläggaren nästa dag.

På lördagen var jag på Stockholms Internationella Seriefestival med Per och det var riktigt roligt att se på bredden av seriekreatörer. Träffade Christina Jonsson, en en serietecknare från mina hemtrakter som gjort ett fantastiskt välgjort seriealbum ”Badgäster & Bedragare. När vi skildes åt så bestämde vi att göra någonting tillsammans och det är ännu  en sak till som ligger och snurrar i hjärnan just nu.

 

Lämna ett svar