Det är mycket nu…

Nu var det några dagar sedan jag skrev här. Det är inte så att jag varit sysslolös utan jag har som vanligt häckat framför datorn och skrivit så fingertopparna ömmat.

Anledningen till min frånvaro är att vi har en liten tidning här i samhället och som jag är redaktör för. Den ges ut med fyra nummer om året och det blir en lika stor överraskning varje gång sidorna ska sättas ihop och det är en kamp mot klockan varenda gång.

Jag har försökt att skriva lite manus under tiden, men hjärnan är så där förtjust i att arbeta när klockan står på 22.30  så det har mest blivit anteckningar. Men häromkvällen lyckades jag tack och lov klämma ur mig 3200 tecken på min ungdomsdeckare. Jag ställde in lite statistik och mål i Scrivener så jag får jobba under press.

Det som just nu har prio är att börja planera och skriva tio sidor till ett nytt projekt som jag och Per Demervall förhoppningsvis kommer göra under våren. Än är det för tidigt att avslöja någonting. Men i morgon lördag SKA tidningen vara färdig för den här gången och jag kan fortsätta mitt skrivande.

Sneglar jag på min att göra-lista så ser den ut som följer:

  • Redigering av en barnbok.
  • Slutredigering av en barnbok när jag får förlagets synpunkter.
  • Manusskrivning av två barnböcker som är fortsättningar på de två första.
  • Skriva synopsis till två andra idéer jag har.
  • Färdigställa outline/treatment på två barnfilmer. Ett av dem ska jag vara färdig med i maj.
  • En ungdomsdeckare har påbörjats och snart är första kapitlet klart.

Lämna ett svar