Bok i augusti

Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen, men det har sina naturliga förklaringar.

Jag skulle skrivit en historia till en känd figur vilket jag har jobbat med sedan tidigt i somras. Tyvärr strandande förhandlingarna mellan förlaget och rättighetsinnehavarna nu under hösten så det var bara att starta om på nytt.

På 14 dagar skulle jag komma på nya karaktärer och en ny historia vilket jag till slut lyckades med. Så nästa höst kommer en originalserie från mig och Per Demervall som jag hoppas mycket på och just nu känns det som att vi är helt rätt ute.

Så hösten kommer att vara full av jobb och jag hoppas det finns lite tid och njuta av tillvaron också.

Vi hörs på andra sidan!!

Arbetat som serieförfattare sedan 1990. Skrev regelbundet åt tidningar som Bamse, Mumin, 91:an och Tom & Jerry. Skrev också manus åt den första serieversionen av Röde Orm. Samarbetar med Per Demervall i några nya projekt .

One comment on “Bok i augusti
  1. Per Demervall skriver:

    Det här kommer att bli en otroligt rolig resa… och det är bara början.

Kommentera